Heel eventjes leek het dan eindelijk zover te zijn; de zomer! Van de zon krijgt iedereen meer energie, ondanks dat hij nog even op zich laat wachten, hebben wij alvast enkele heerlijke behandelingen voor een mooie, zonnige en energieke zomer!

Mooie zomerbenen door Permsal Scrub. Spoel het af in het voetenbad waar je magnesiumkristallen in heb opgelost zodat je gelijk je dagelijkse dosis magnesium binnen krijgt.

Maximale opname van magnesium tijdens de hete zon?

Tijdens het heerlijke zomerse weer is transpiratie onvermijdelijk. Door te transpireren worden de magnesium ionen afgevoerd en verlies je veel magnesium.
De opname van magnesium is optimaal wanneer de zweetklieren en haarzakjes openstaan. De magnesium olie van Permsal is het juiste product om het magnesium tekort aan te vullen tijdens de zomerdagen.

Heerlijke zachte voeten deze zomer?

Ontzuur je lichaam met een heerlijk en ontspannend voetenbad met de Permsal magnesium kristallen. Afvalstoffen worden op deze manier afgevoerd en zorgt voor een maximale opname van magnesium in het lichaam.

Extra zachte voeten? Gebruik vóór het voetenbad de Permsal bodyscrub. Ontdek meer over de natuurlijke kracht van magnesium.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *