Laat u verrassen door het comfort en gemak van onze topproducten.

BiBBi biedt u een uitgebreid assortiment schoonmaakproducten, zoals een ramenset, hondendroogdoek en een Comfort-Pluche lijn met beddengoed, strandlakens en verwendekens.

De producten van BiBBi worden gemaakt van hoogwaardige microvezel, welke niet verkrijgbaar zijn in de detailhandel of webwinkels.
Wij presenteren deze producten juist graag tijdens een één op één afspraak.

Laat u verrassen door het comfort en gemak van onze topproducten.

Gastvrouwen of gastheren.

Onze producten worden alleen verkocht via thuisdemonstraties of op een één op één afspraak. Onze adviseurs komen vrijblijvend overdag of ’s avonds bij u thuis en u nodigt daarvoor een aantal gasten uit. De adviseurs geven uitvoerige informatie en toepassingsmogelijkheden van de producten. Tevens laten de adviseurs tijdens deze demonstratie de producten voelen en testen door de gasten.

Bij de Comfort-Pluche beddengoedlijn heeft iedere adviseur van BiBBi een eigen uitleenset. U als gastvrouw/gastheer of uw gasten mogen zonder enige verplichting deze producten een paar nachten uittesten. De uitleenset komt terug bij de adviseur en hij/zij zal zelf dit beddengoed wassen, zodat de nieuwe gast er zéker van is dat het schoon is. Andere producten uit onze lijn gaan in overleg met uw adviseur.

Producten.

BiBBi heeft een prachtige collectie microvezelproducten. De Comfort-Pluche producten met: beddengoed, strandlakens en verwendekens. Tevens voeren wij een uitgebreide lijn schoonmaakproducten, eveneens microvezel, van hoge kwaliteit en gemak zoals o.a. de hondendroogdoek en een BiBBi Clean set voor de ramen.

Wij hebben samen met onze leveranciers jarenlange ervaring in deze branche en wij staan garant voor een hoge kwaliteit.

Bekijk hieronder het volledige assortiment.

Mail ons

%d bloggers liken dit: