Massage in Gelderland

U woont, werkt of viert vakantie in Gelderland en bent op zoek naar een massage praktijk in deze regio voor het ontvangen van een massage.

Prins Care is de massage praktijk die voor ontspanning, wellness en klachtgerichte behandelingen zorgt in Gelderland.

Met 4 jaar ervaring en continue ontwikkeling in kennis en kunde, ben je bij mij aan het juiste adres.

Tijd voor jezelf nodig of heb je een klacht?

Herken je dit?

  • Genoten van een onstpannende behandeling maar buiten kom je gelijk in de hectiek van de dag door de drukte op straat. De helft van je ontspannen gevoel gaat lijk verloren.
  • Je geeft aan een klacht te hebben, daar wordt naar geluisterd maar er wordt geen extra aandacht gegeven aan de klacht. Het was wel fijn maar net niet waar je naar op zoek was. Teleurstelling is het gevolg omdat je niet echt geholpen bent.
  • Na de behandeling zat de volgende klant al te wachten en was er eigenlijk net niet genoeg tijd voor persoonlijke aandacht.
  • Bij een klacht wil je niet aan een traject van een vooraf bepaalde hoeveelheid behandelingen zitten, maar per keer bekijken wat er nodig is en tips en trucs meekrijgen voor thuis.
  • Bij een behandeling of massage wil je alles los kunnen laten en alleen genieten van de liefdevolle aanraking, mooie muziek en de rust.

Zijn dit ervaringen die je juist niet wil ervaren (met uitzondering van de laatste) dan ben je bij Prins Care aan het juiste adres.

Prins Care staat garant voor:

  1. Rust en ruimte
  2. Persoonlijke aandacht
  3. Klant- en klachtgericht werken
  4. Passioneel en intuitief werken
  5. Loslaten en genieten