In de actie bij Forever – Juni 2020

De zon laat zich weer zien en de stralen worden feller. De hoogste tijd om extra aandacht te geven aan jouw huidverzorging. In de zomer mogen de verzorgende en hydraterende eigenschappen van aloë niet ontbreken in jouw huidverzorgingsroutine.

De Forever Sun Set bestaat uit 2x Aloe Sunscreen met 2 gratis losse aloe bio-cellulose mask verpakt in een zomerse etui.  Zo bescherm en verzorg jij je huid voordelig met kwaliteitsproducten op basis van aloë veraErvaar deze zomer de kracht van aloë vera voor je huid.

2 x Aloe Sunscreen met SPF30 (art. nr.617)

Door Aloe Sunscreen te gebruiken bij het zonnebaden bescherm je de huid tegen de schadelijke straling van de zon. Deze waterbestendige formule heeft een breedspectrum zonbeschermingsfilter met SPF 30 die je beschermt tegen UVA en UVB straling. Tegelijkertijd wordt je huid door de toevoeging van zuivere aloë vera gel gehydrateerd. De krachtige en milde Aloe Sunscreen beschermt jouw hele gezin, waar het avontuur jullie ook heen leidt.

Belangrijke voordelen

+ SPF 30 met breedspectrum UVA- en UVB-bescherming
+ Mineraal zonnefilter non-nano zinkoxide biedt superieure bescherming
+ Verzacht en hydrateert de huid terwijl het bescherming biedt
+ Waterbestendig gedurende 80 minuten

2 gratis losse aloe bio-cellulose mask

Het aloe bio-cellulose mask van Forever is in technologisch opzicht echt een hoogstandje, met een veel sterkere hydraterende werking in vergelijking met die van traditionele maskers. Bij de productie van het masker worden natuurlijke ingrediënten gebruikt. Het hart van het masker is een bio-cellulose-vezelstructuur.
Deze sluit perfect aan bij de contouren van jouw gezicht en dringt daardoor diep door in fijne lijntjes en rimpeltjes.

Belangrijke voordelen

+ Diepe en krachtige hydratatie van de huid
+ Verzacht de huid en vermindert de zichtbaarheid van rode plekjes door toevoeging van paardenkastanje
+ Brengt een doffe huid weer tot leven en vermindert de zichtbaarheid van tekenen van huidveroudering

Top Tip
Na het zonnebaden en het gebruiken van de Aloe Sunscreen, doe het aloe bio-cellulose mask in de koelkast en gebruik het als een effectieve en verkoelende aftersun.

Dit item is tijdelijk verkrijgbaar tot en met 30 juni