Boekingen vanaf 2022

Inmiddels is het niet meer weg te denken in mijn praktijk. Het boekingssysteem voor het maken van afspraken met mij op verschillende locaties.

Daarom stel ik ook de nodige eisen en wensen aan de programma’s waar ik mee werk.
Binnen Prins Care heb ik inmiddels 2 verschillende programma’s gehad en beide lieten hier en daar te wensen over. Soms waren dat simpelweg de kosten, maar het systeem waar ik nu nog mee werk beperkt me net te veel. En dat vind ik jammer.

Daarom ben ik verder gaan zoeken.

Teunie Prins Massage wellness pijnklachten triggerpointtherapie magnesium permsal aloe vera Forever microvezel BiBBi chi tea tree Vaassen Veluwse bron Beekbergen droompark europarcs maatwerkVanaf januari 2022 ga ik werken met een ander programma, Bookly.
Dit programma en systeem ben ik nu helemaal aan het inrichten. Zo kan ik alle berichtjes/mailtjes die namens het systeem verzonden worden zelf vormgeven. Ik zit dus niet meer vast aan vaste teksten die niet bij mij passen. Ook kan ik makkelijker meerdere locaties vormgeven.
Kortom, dit is denk ik het laatste programma dat ik ga proberen.

Vanaf 15 december zal er op de boekingspagina van de site 2 systemen naast elkaar te vinden zijn.
De ene is nog voor boeking in 2021 en de ander vanaf 2022.

Ik vind het nieuwe programma er mooi en gebruiksvriendelijk uitzien. Ook als was dat bij mijn huidige systeem ook zo.
Ook onthoud het systeem je gegevens waardoor je alle afspraken terug kunt vinden boven de boekingstool. Heel handig als je even niet meer helder hebt wanneer je een afspraak hebt staan. Zeker bij de rittenkaarten Relax 6 en Relax 12. Daarnaast kun je in 1 handeling meerdere behandelingen combineren tot een complete belevenis. Zoals een voetenbad met voetwellnesspakket bij een voetmassage.

Het programma spreekt behoorlijk voor zichzelf, maar mocht het niet lukken dan is een Whatsapp of mailtje natuurlijk zo verzonden en help ik je graag verder.

Bij deze is de boekingstool al te gebruiken (dit is geen testversie) en ziet er als volgt uit:

Laden...
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie